Agócs és Fiai Pincészet

Bevásárló kosár

jelentkezzen be!

 

Légy Te is Borbarát!


Aki járt már a Sárhegy lábánál fekvő borászatban, aki élvezte már az Agócs család szívélyes vendéglátását, aki járt már ebben a különleges pincészetben, mind tudja: ez valami egészen újszerű élmény. Csendes. Megkapó. Különleges. Addiktív.


A Borbarát Társaság tagjai elsőként kóstolhatják meg a pincészet legújabb borait, részei lesznek egy olyan körnek, melyhez tartozni olyan, mint egy hétköznapi titok ismerőjévé válni. Észrevenni az egyszerűben a szépet, az otthonban a csodát, a kis dolgokban az örömöt. Akik kóstolták már gesztenyés borainkat, tudják, mennyit számít egy apró aroma a bor sokrétű ízvilágában.


Hogy mivel háláljuk meg a hűséget? 


A Társaság valamennyi tagja különleges Borbarát áron vásárolhatja meg borainkat, akkor is, ha csak ajándékba szánja azt egy különleges alkalomra, és akkor is, ha egy nagyobb rendezvényre vásárol be palackjainkból. Borbarát árainkat már most is megtekinthetik webshopunkban. Ez nem csupán százalékos engedményt jelent. Ezek különleges ajánlatok Borbarátainknak.


És ami azt illeti, ez még csak a kezdet.


A Társasághoz való csatlakozásnak egyetlen feltétele van, mégpedig az, hogy a vásárlások összege egyszer elérje az 5000 forintot, onnantól fogva automatikus. Nem szükséges, hogy ez egyösszegű vásárlás legyen. Nem számít, hogy webshopon vagy borkóstolón keresztül történt a vásárlás. Nem számít az sem, hogy egy adott évjáratot favorizál, vagy végigkóstolta valamennyi borunkat. Mind tudjuk, hogy akármilyen variációban is vásárol tőlünk, az kiváló ízlésre vall.


A Társaság tagja viszont csak az maradhat, aki lépést tart velünk. Idén is, jövőre is új borokkal várjuk majd látogatóinkat és vásárlóinkat. Nagyon fontos nekünk, hogy tudjuk, mi a vélemény a munkánkról, és ki más lenne igazán őszinte az emberrel, ha nem egy Borbarát? Évi három palack vásárlása után már van miről beszélnünk! Mindössze ennyi a Borbarát Társasági tagság hosszú távú fenntartásának feltétele.


Mire vársz még? Légy Te is Borbarát!


 A legöregebb Borbarát